Vieren

Vul voor een bestelling ons bestelformulier in.

Er zijn talloze gelegenheden die gevierd kunnen worden. Wij kunnen hiervoor op verzoek een pakketje samenstellen of kijk voor ideeën naar de voorbeelden die wij eerder hebben gemaakt.

KerstVier kerst met echte Witchweb-kerstballen in je boom of kerstkrans. Handgemaakt in eigen atelier met natuurlijke materialen naar eigen ontwerp. 
Elk ontwerp is apart verkrijgbaar en wordt op bestelling gemaakt (binnen enkele dagen in huis).

Schorten: wanneer u zelf voor een feestje gaat bakken of koken is een mooie schort onontbeerlijk! Origineel ontworpen en uitgevoerd voor en door Witchweb met twee verschillende teksten. De schorten zijn goed wasbaar. Kijk voor mooie gepersonaliseerde spatels ook eens bij de rubriek Hout. Ook leuk als pakketje samen met een kurken onderzetter met mandala.

Geboorte: bijvoorbeeld een witchdoll met goede wensen op een 'beschuit met muisjes' (niet om mee te spelen vanwege kleine onderdelen, het is bovendien een magisch voorwerp).

Nieuwe woning : bijvoorbeeld een versierd hoefijzer voor geluk of een Sator-vierkant voor bescherming. Beide items kunnen gepersonaliseerd worden of op verzoek in een bepaalde stijl uitgevoerd worden.

Trouwdag: 2 witchdolls in een (huwelijks)bootje, leuk om envelop met inhoud bij te voegen.

Pakketjes voor verschillende gelegenheden: vraag ons naar de mogelijkheden, wij denken graag met u mee.

Handgemaakte wenskaarten: wij hebben o.a. handgemaakte kaarten met bloemen en/of spreuken op voorraad. Mail ons een gelegenheid en wij mailen u enkele mogelijkheden met prijzen terug. Ook heel geschikt wanneer om geld is gevraagd, maar u toch iets persoonlijks wil toevoegen.

Witch bottle: wij maken witch bottles  voor verschillende doeleinden op bestelling.
Voor voorbeelden kunt u terecht bij de rubriek glaswerk.

Jaarfeestenin de rubriek glaswerk vindt u waxinelichthouders speciaal voor bij de vieringen van de jaarfeesten. 

Aangezien wij alle pakketjes op verzoek maken kunt u vooraf met ons een prijs afspreken. Neem gerust contact over de mogelijkheden.

Huwelijksbootje met witchdoll bruidspaar

Voorbeelden van cadeau-pakketten

Bovenin heksje met achtergrond €1,25
De drie Witchweb-heksjes €1,25 per stuk
Vijf van onze logo's €1,25 per stuk
De kerstheks naar Italiaans gebruik (eigen ontwerp) €1,25

De schort linksonder kost €12,50 en is er ook met de Engelse tekst. De schorten linksboven en rechtsonder kosten €15,00, de luxe variant rechtsboven is inmiddels verkocht

Voorbeelden van geboorte witchdolls

Voorbeelden van hoefijzers voor geluk

Voorbeeld van een Satorvierkant

 

© Copyright Witchweb - miekie@witchweb.nl - bezoekadres wordt op afspraak verstrekt