Wie zijn wij

Wij zijn 3 heksjes uit het Tongelreep-dal nabij Eindhoven en wij strooien graag een beetje magie rond. Bij ons kun je allerlei dingen aanschaffen die je helpen om je leven iets betoverender te laten zijn, veelal unieke items. Ook verzorgen we kinderfeestjes met een magisch thema en kun je bij ons terecht voor verschillende consulten. Woorden die bij ons passen zijn: creatief, magie, traditionele hekserij, positief, werken met energie, spiritueel, new age, natuur en natuurproducten, hergebruik, evenwicht, vieren, praktisch, kennis met wijsheid, aarde, maan, milieubewust.

Ik ben de jongste van de drie en kan mijn creativiteit kwijt in de producten voor onze web-winkel. Als u een kinderfeestje bij ons boekt dan kan ik prachtige baksels maken passend bij het thema.

Ik ben niet alleen heks, maar ook juf in het basisonderwijs. Ik werk graag met ‘speciale kinderen’ (zoals kinderen met ASS), hier ben ik ook voor opgeleid. Voor mijn eigen kinderen (inmiddels volwassen) heb ik menig magisch kinderfeestje verzonnen en uitgevoerd. Mijn specialisaties: het verzorgen van consulten m.b.v. de kaartenset Celzouten in beeld© (gebaseerd op de celzouten van dr. Schüssler) en het Ogham-orakel en het maken van allerhande creatieve dingen die je op deze site kunt vinden.

Ook ik ben naast heks een basisschooljuf. Mijn passie vind ik in de natuur en dat probeer ik op verschillende manieren uit te dragen. Heksen sluit daar helemaal bij aan.

Contact

© Copyright Witchweb - miekie@witchweb.nl - bezoekadres wordt op afspraak verstrekt