Consulten

Vul voor een bestelling ons bestelformulier in.

Neem voor het afspreken van een consult contact op via ons mailadres miekie@witchweb.nl  of vul ons bestelformulier in.

Celzouten consult:
Bij een celzouten-consult gaan we uit van de celzouten van dr. Schüssler. Schüssler-celzouten zijn mineraalzouten die dankzij hun helende kracht veelvoorkomende klachten doeltreffend kunnen behandelen. 
Fysiek:
Het innemen van Schüssler-celzouten kan bijvoorbeeld bij opkomende verkoudheid of griepverschijnselen vaak het tij nog keren. Ook wanneer u regelmatig dezelfde klachten terugkrijgt kan het zinvol zijn om met behulp van een screeningslijst na te gaan waar er tekorten zijn waardoor die klachten veroorzaakt kunnen worden. Vervolgens kijken we welke Celzouten verlichting kunnen brengen. Deze Celzouten krijgt u mee met uitleg en gebruiksaanwijzing. 

Mentaal:
M.b.v. de kaartenset Celzouten in beeld© van Julianne Driessen, die bestaat uit 27 kaarten met beeld en affirmaties, gaan we na waar degene die het consult krijgt behoefte aan heeft. De kaarten zijn een manier om diepere lagen van bewustzijn aan te boren. Uitgangspunt hierbij is dat alle vaste vormen, dus ook beelden uit trillingen bestaan, frequenties, die inwerken op het bewustzijn van de mens.

Ogham orakel:
Het Ogham orakel is een zeer oud Keltisch boomorakel. Het bestaat uit 21 stokjes van evenzoveel verschillende boomsoorten die bekend waren bij de oude Kelten. Elk stokje heeft zijn eigen betekenis en interpretatie. Naar aanleiding van de uitkomst van het orakel kan men een amulet meekrijgen dat ondersteuning biedt.

Combinatie consult:
Het mentale Celzouten consult en het Ogham orakel kunnen elkaar mooi aanvullen en versterken.

Domino orakel: 
Met het domino orakel krijg je snel een antwoord op een vraag die je hebt. Een vrouw mag het orakel alleen op maandag en vrijdag lezen en per cliënt slechts een keer per maand. Voor een domino reading moet traditioneel vooraf betaald worden (tussen de 5 en de 15 euro afhankelijk van wat u kunt missen), er gaat 1/3 deel naar een goed doel. Onze heksen staan echter de helft af aan @teamgijs om zo het Radboud Oncologie Fonds te ondersteunen om onderzoek te kunnen doen naar melanoom-kanker ter nagedachtenis aan oud straatgenoot  Gijs.

Huisreiniging
Onbehaaglijk gevoel in uw huis? Wij kunnen een ruimte of uw gehele huis ontdoen van negatieve energie. Prijzen zijn afhankelijk van de grootte van het te reinigen object en de locatie hiervan. De prijzen starten vanaf €35,00.  

Kosten consult: starttarief voor één uur bij u thuis binnen een straal van 15 km €37,50  Wanneer meer tijd nodig is komt er €10.00 per half uur bij.Kosten amuletten en celzouten in overleg.

Disclaimer!: Wij zijn geen arts. Onze middelen zijn o.a. oude (magische) huismiddeltjes die hun dienst hebben bewezen over de jaren. De celzouten worden ook door homeopathische artsen gebruikt.  Bij twijfel of ernstige problemen dient u altijd een arts te raadplegen. U gebruikt onze middelen op eigen verantwoordelijkheid.

Een impressie van onze praktijkruimte

 

© Copyright Witchweb - miekie@witchweb.nl - bezoekadres wordt op afspraak verstrekt