Wie zijn wij

Wij zijn de heksjes uit het Tongelreep-dal nabij Eindhoven en wij strooien graag een beetje magie rond. Bij ons kun je allerlei dingen aanschaffen die je helpen om je leven iets betoverender te laten zijn, veelal unieke items. Ook verzorgen we kinderfeestjes met een magisch thema en kun je bij ons terecht voor verschillende consulten. Woorden die bij ons passen zijn: creatief, magie, traditionele hekserij, positief, werken met energie, spiritueel, new age, natuur en natuurproducten, hergebruik, evenwicht, vieren, praktisch, kennis met wijsheid, aarde, maan, milieubewust. 

Wij zijn opgeleid tot heks door de Wolderse heks in Waalre: eerst hebben wij onze Bachelor gehaald en daarna  hebben we onze Master daar gedaan.
Vervolgens hebben we ons bekwaamd in kruidenkunde op zowel medisch, magisch als huishoudelijk gebied.

Wij werken niet vanuit een winstoogmerk. Er zit maar een kleine verdienmarge op onze spulletjes, die wij vervolgens weer investeren in (het ontwikkelen van) nieuwe items. 

 

 

Ik ben niet alleen heks, maar ook juf in het basisonderwijs. Ik werk graag met ‘speciale kinderen’ (zoals kinderen met ASS), hier ben ik ook voor opgeleid. Voor mijn eigen kinderen (inmiddels volwassen) heb ik menig magisch kinderfeestje verzonnen en uitgevoerd. Mijn specialisaties: kinderfeestjes, het verzorgen van consulten m.b.v. de kaartenset Celzouten in beeld© (gebaseerd op de celzouten van dr. Schüssler) en het Ogham-orakel en het maken van allerhande creatieve dingen die je op deze site kunt vinden. Ook heb ik me bekwaamd in het maken van zalfjes en drankjes e.d.  
Augustus 2021 verscheen een artikel over mij in verschillende huis-aan-huis-bladen.

Ook ik ben naast heks een basisschooljuf. Mijn passie vind ik in de natuur en dat probeer ik op verschillende manieren uit te dragen. Heksen sluit daar helemaal bij aan. Mijn specialisatie: huisreinigingen. 

Contact

Naam *
E-mail *
Telefoon *
Bericht *

© Copyright Witchweb - miekie@witchweb.nl - bezoekadres wordt op afspraak verstrekt